Podatkovni sistemi

predstavitev podatkovnih sistemov

Podatkovni sistemi so izjemno močno orodje s katerim si lahko olajšamo marsikatero vsakodnevno in nevsakdanjo nalogo. Vsebujejo podobne lastnosti kot Excel z enim velikim benefitom – vsi pooblaščeni lahko vidijo enake rezultate v točnem času.

Neomejene zmogljivosti za večnamensko uporabo

Ponujamo dve vrsti sistema – INTERNI in ODPRTI, ki se lahko integrirata v vsakodnevno uporabo ali pa za posebne dogodke, ki jih organizirate. Zbirate lahko vse, kar vam domišljija dopušča. Uporaba je izjemno enostavna, tako za vas, kot tudi za vaše stranke in omogoča dostopanje preko vseh naprav – računalnikov, tablic in mobitelov. Lahko določite kdo vse ima dostop do podatkov ter s tem omogočite, da imate vsi v pravem času točne informacije – naredite stop izgubljanju ter podajanju podatkov.

INTERNI sistem

Interni način sistema je najbolj primeren za uporabo v podjetjih pri podatkih, ki jih uporablja več sodelavcev. Torej lahko dodajajo ter editirajo bazo podatkov. Vsi podatki so zbrani na enem mestu dostopni kadarkoli in kjerkoli v realnem času.

ODPRTI sistem

Odprti sistem je bolj uporabljen v primeru, ko želite zbirati podatke od zunanjih uporabnikov. Na primer pri organiziranju dogodkov ter zbriranju prijav, zbiranju naročil iz spletnega kataloga, vprašalnikih, anketah… Vsi podatki so zbrani in na voljo za editiranje ter dodajanje na enem mestu, dostopni kadarkoli in kjerkoli v realnem času.

Anabelle Ann Logar

Oblikovanje in izdelava spletnih stran, trgovin in aplikacij ter organizacija dogodkov že od leta 2014.

Spoznajmo se

5 + 8 =

© 2020 A2L s.p. Oblikovanje in izdelava WordPress spletnih strani, trgovin in aplikacij

E: alogar@a2lsp.com   |   T: +386 40 461 145