2PS

Podatkovni sistemi

predstavitev podatkovnih sistemov

Podatkovni sistemi so izjemno močno orodje s katerim si lahko olajšamo marsikatero vsakodnevno in nevsakdanjo nalogo. Vsebujejo podobne lastnosti kot Excel z enim velikim benefitom – vsi pooblaščeni lahko vidijo enake rezultate v točnem času.

Neomejene zmogljivosti za večnamensko uporabo

Ponujamo dve vrsti sistema – INTERNI in ODPRTI, ki se lahko integrirata v vsakodnevno uporabo ali pa za posebne dogodke, ki jih organizirate. Zbirate lahko vse, kar vam domišljija dopušča. Uporaba je izjemno enostavna, tako za vas, kot tudi za vaše stranke in omogoča dostopanje preko vseh naprav – računalnikov, tablic in mobitelov. Lahko določite kdo vse ima dostop do podatkov ter s tem omogočite, da imate vsi v pravem času točne informacije – naredite stop zgubljanju ter podajanju podatkov.

INTERNI sistem

Interni način sistema je najbolj primeren za uporabo v podjetjih pri podatkih, ki jih uporablja več sodelavcev. Torej lahko dodajajo ter editirajo bazo podatkov. Vsi podatki so zbrani na enem mestu dostopni kadarkoli in kjerkoli v realnem času.

ODPRTI sistem

Odprti sistem je bolj uporabljen v primeru, ko želite zbirati podatke od zunanjih uporabnikov. Na primer pri organiziranju dogodkov ter zbriranju prijav, zbiranju naročil iz spletnega kataloga, vprašalnikih, anketah… Vsi podatki so zbrani in na voljo za editiranje ter dodajanje na enem mestu, dostopni kadarkoli in kjerkoli v realnem času.

A2L s.p.

Kreativne rešitve
za vsak žep.

@2018 A2L
Vse pravice pridržane

KONTAKT

E: info@a2lsp.com

T: +386 40 461 145